Solista Elisa Lucan si Formatia Vali Lucan de la Timisoara

Muzică
Solista Elisa Lucan si Formatia Vali Lucan de la Timisoara -Artistii tai pentru evenimente de Vis Solista Elisa Lucan si Formatia Vali Lucan de la Timisoara -Artistii tai pentru evenimente de

Descriere

Daca vrei ca alegerea ta , pentru evenimentul tau, sa fie solista Elisa Lucan si Formatia Vali Lucan de la Timisoara, ai facut alegerea PERFECTA!
Ofer o gama variata de servicii muzicale pentru satisfactia tuturor preferintelor de la o formatie de nunta !
Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara si de petrecere, hit-uri vechi si noi din muzica usoara romaneasca,presarat cu interpretari incendiare de muzica sarbeasca si manele!
Abordam majoritatea genurilor de muzica care se canta la evenimente si nunti:
* Muzica de petrecere de la Timisoara/brauri/sarbesti/ardelene/hore/
* Blues-uri/valsuri si tango-uri celebre
* Muzica populara/petrecere/etno/lautareasca/de ascultare si pahar/
* Manele
* Muzica usoara romaneasca veche
* Muzica pop/dance/anii 80
* Program instrumental
* Asiguram cameraman si pachet foto-video profesionist cu aparatura de ultima generatie.
* Asiguram DJ in momentele de pauza ale formatiei si solist vocal special pentru fiecare zona a tarii.
Formatia Elisa Lucan sustine show-uri muzicale la diverse evenimente (nunti, botezuri, aniversari, inaugurari, petreceri corporate, receptii), fiind una din cele mai cunoscute si apreciate formatii de nunta, formatii de evenimente din Timisoara , ce incearca sa ofere prin repertoriul pe care il au, sansa fiecarui meloman sa asculte si sa aleaga dintr-o gama cat mai larga de stiluri si genuri muzicale in functie de necesitatile fiecaruia.
Determinarea si dorinta de a face o diferenta in peisajul muzical, talentul si dedicarea, au reprezentat ingredientele succesului.
Cu un repertoriu tranditional vast ce imbie tamaduitor auzul nuntasilor, solista Elisa Lucan si Formatia Vali Lucan, ajung treptat sa fie formatia de nunta,potrivit persoanelor care se afla in cautarea unui spectacol muzical ancestral,demn sa fructifice la maximum mostenirea muzicala a stramosilor nostri.
Profesionalismul si seriozitatea de care dau dovada la fiecare eveniment, face ca distractia si voia buna in randul participantilor la orice petrecere sa fie un real succes!
Ne oferim serviciile la toate tipurile de evenimente la care suntem invitati, din dorinta de a aduce bucurie si voie buna în randul oamenilor din Romania dar si din strainatate, adaptandu-ne cu usurinta la nevoile si cererile tuturor!
Evenimentul dumneavoastra va avea o mega-petrecere, o sonorizare perfecta cu aparatura profesionala la cel mai inalt nivel, schela lumini decorative si jocuri de lumini, masina de fum si ceata,precum si majoritatea melodiilor sunt cantate intr-o nota vesela , optimista , petrecareata , astfel incat invitatii vor fi multumiti de alegerea facuta !
Pentru nunti,petreceri si evenimente,sunati la nr de telefon 0760/336.456 (Vali Lucan) sau 0753/161.039 ( Manager Ana) si veti avea petrecere de vis,alaturi de solista Elisa Lucan si Vali Lucan de la Timisoara!

Citește mai mult

Servicii oferite

  • Jocuri de lumini
  • Masina de fum
  • Schela de lumini

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash

arrow_forward_ios Cu ce genuri ne incanta Formatia Elisa si Vali Lucan de la Timisoara?

Programul muzical este foarte diversificat format din piese cunoscute din muzica populara si de petrecere, hit-uri vechi si noi din muzica usoara romaneasca,presarat cu interpretari incendiare de muzica sarbeasca si manele! Abordam majoritatea genurilor de muzica care se canta la evenimente si nunti: * Muzica de petrecere de la Timisoara/brauri/sarbesti/ardelene/hore/ * Blues-uri/valsuri si tango-uri celebre * Muzica populara/petrecere/etno/lautareasca/de ascultare si pahar/ * Manele * Muzica usoara romaneasca veche * Muzica pop/dance/anii 80 * Program instrumental * Asiguram cameraman si pachet foto-video profesionist cu aparatura de ultima generatie. * Asiguram DJ in momentele de pauza ale formatiei si solist vocal special pentru fiecare zona a tarii.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range
Nr. estimativ de invitaţi
group