Roxana Marcu Evenimente Cu Succes

Muzică
Roxana Marcu Roxana

Descriere

Roxana Marcu -o solista de folclor cu un repertoriu vasta, ce va asigura 100% atmosfera si distractia invitatiilor dv, este aplecqta dorintelor dar mai presus de toate OM care vine in intampinarea tuturor emotiilor din spatele unui eveniment perfect! Colaborez cu diferite formatii, in functie de preferinte si buget ! Impreuna facem din nunta ta un eveniment de poveste!
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Jocuri de lumini
  • Masina de fum
  • Schela de lumini

Pachete

Premium
Pachet premium formatie completa (orga,acordeon,clarinet/vioara,3voci ), sonorizare profesionala pentru orice tip de sala, schela de lumini , masina de fum ! In acest timp de pachet aveti incluse serviciile arat pe zi (obiceiuri la mireasa acasa +imbracatul ginerelui) cat si seara pe toata durata evenimentului+dj in pauze ! Uite de grija nuntii tale , alege-ne pe noi pt profesionalism,promtitudine,atmosfera garantata!
Preţ: 3300 euro
Vezi mai mult
Basic
Pachetul de baza include o formatie mai restransa, de preferat pt evenimente mai micute cununii civile ,botezuri alcatuita din orga,acordeon,clarinet,2voci (ce acopera toate genurile muzicale) ,sonorizare si dj pt pauze! Pe durata intregului eveniment .
Preţ: 2500 euro
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

Se va incheia un contract intre dv si formatie. La momentul intocmirii contractului se percepe un avans de 20% din valoarea totala a contractului,suma finala fiind platita total la sfarsitul evenimentului.

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

6 luni pt evenimente in plic sezon dar astept toate solicitarile dv!

arrow_forward_ios Stiluri muzicale

Comercială, Ușoară, Populară, Etno și lăutărească

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range
Nr. estimativ de invitaţi
group