GAS Band

Muzică
George-Augustin Stirbat George-Augustin

Descriere


Se doreste a fi solutia ambiental-acustica completa pentru orice gen de eveniment din viata dumneavoastra. Cauti o trupa live care sa te incante, insotindu-te in ceasul cel mai fericit al vietii, atunci cand doua suflete pereche se intalnesc si isi unesc destinele pentru totdeauna? GAS Band e alegerea perfecta ca formatie de nunta, cu o experienta de peste 20 de ani in acest gen de evenimente! Slagare romanesti, mai vechi, mai noi, toate reinterpretate intr-o maniera proprie, dar care sa pastreze calitatea si efectul originalului, pliindu-se totodata perfect pe personalitatea si timbrul bine definit al celor doi solisti, cele mai cunoscute piese din repertoriul international si, nu in ultimul rand, o interpretare efervescenta a filonului folcloric autentic, amprenta a traditiei si identitatii nationale, toate acestea bine aranjate si dozate, vor face ca nunta ta sa se transforme atat pentru protagonisti cat si pentru invitatii acestora intr-un eveniment de referinta, imposibil de trecut sub semnul uitarii.

Personalizarea intregului program se poate face cu usurinta, dat fiind vastul repertoriu, mai mult de 500 de piese din toate genurile muzicale. O intreaga noapte memorabila si cu un ecou marca inregistrata GAS Band!

Iti doresti ca ziua de nastere sau onomastica sa fie un eveniment deosebit, sa iti strangi cunoscutii intr-un loc prietenos si sa ai un ambient sonor care sa te insoteasca si sa te treaca prin toate emotiile, de la ritmurile melancolice la cele electrizante? GAS Band te ajuta sa iti impresionezi apropiatii in maniera cea mai placuta!

Ai o locatie pe care vrei sa o tii mereu actuala, plina de viata, sa o promovezi la maximum, impunand-o in peisajul destul de aglomerat si anost al multor posibile localuri cu aceeasi oferta? Personalizeaz-o cu un concert live GAS Band. Inundand-o cu cover sau piese originale, in maniera acustica, ambientala,sau dance-club cu hituri oldies sau TOP 40, trupa noastra va face ca locatia ta sa se transforme in prima alegere pentru publicul tinta.

Urmaresti armonizarea personalului unei corporatii? Ai schimburi de experienta cu parteneri de afaceri de peste hotare? Destinde atmosfera si treci dincolo de strictul unei afaceri profitabile organizand un eveniment corporatist cu o atmosfera plina atat de stil si eleganta cat si de energie pozitiva, unde GAS Band pune baze solide afacerii tale, omogenizand caractere si facand liantul intre personalitati puternice ale mai multor oameni de succes printr-un cocktail party memorabil.

Avem experienta internationala a show-rilor si party-urilor organizate pe vapoare de croaziera si in locatii de 5 stele de pe 4 continente, unde am avut contracte succesive. Acustic, semiacustic, lounge-ambiental sau dance, toate, dupa caz, insotite de lumini ambientale si sunet adecvat, iata motivele care sa te faca sa alegi GAS Band ca prima optiune pentru ambientul sonor al evenimentului tau!

GAS Band! Muzica pe placul tau in interpretarea noastra!

Lasa profesionistii sa se ocupe de reusita evenimentului tau!

Citește mai mult

Servicii oferite

  • Jocuri de lumini
  • Proiectoare si lasere
  • Moving head-uri
  • Masina de fum
  • Schela de lumini

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar, Card

Avansul reprezinta ilun sfert din onorariul negociat in functie de eveniment.

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

Oricand

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

Cazare si deplasare negociabile.

arrow_forward_ios Stiluri muzicale

Comercială, Ușoară, Populară, Etno și lăutărească

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range
Nr. estimativ de invitaţi
group