Full Events

Muzică
George Serban George

Descriere

Avem experiența evenimentelor private de aproximativ 10 ani, experiență care ne-a învățat importanța fiecărui detaliu, a lucrurilor bine facute și a clientului mulțumit. Punctul nostru de referință sunt oamenii, suntem flexibili și în pas cu tendințele actuale. Furnizăm pachete ce includ DJ, sonorizare, muzică live, schelă cu lumini, masină de fum greu și lumini arhitecturale.

Citește mai mult

Servicii oferite

  • Jocuri de lumini
  • Proiectoare si lasere
  • Moving head-uri
  • Masina de fum
  • Schela de lumini

Pachete

Pachetul Full Events

Pachetul Full Events se refera la toate serviciile noastre ce le oferim direct in acest moment, la o calitate ireprosabila si il recomandam acolo unde se doreste un eveniment cu adevarat special. Include Dj, solist muzica live, sonorizare, schela cu lumini, lumini arhitecturale si fum greu pentru dansul mirilor.

Preţ: 900 euro
Vezi mai mult
Pachetul Full

Acest pachet cuprinde tot ce este nevoie pentru un eveniment reusit de la partea muzicala asigurata de Dj pana la partea de efecte speciale cum ar fi schela, luminile arhitecturale si fumul greu.

Preţ: 750 euro
Vezi mai mult
Pachetul Dj

Pachet recomandat nuntilor care cuprinde partea muzicala asigurata de Dj, sonorizare adecvata locatiei, schela cu lumini si fumul greu pentru dansul mirilor cat si gheata carbonica pentru primire

Preţ: 550 euro
Vezi mai mult
Pachet lumini

Pachet recomandat pentru nunti ce cuprinde luminile arhitecturale fumul greu si gheata carbonica pentru paharele de sampanie. Disponibile pentru sali cu capacitatea de pana la 400 de participanti.

Preţ: 400 euro
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

Oricand v-ati hotarat ca aveti nevoie de serviciile noastre

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range
Nr. estimativ de invitaţi
group