Formația Lucyan Band Piatra Neamț

Muzică
Lucian Stoica Lucian

Descriere


Lucyan Band, din insasi denumirea formatiei, reprezinta imbinarea placuta dintre voie buna si stralucire, transmitand cele mai puternice emotii celor care ii asculta. In viziunea noastra, o petrecere reusita depaseste granitele unui eveniment de calitate si aduce efervescenta. Dovada stau marturiile deosebit de frumoase ale oamenilor care ne-au ascultat in strainatate si in Romania, la evenimente ca: nunti, botezuri, aniversari, petreceri sau receptii.


    Talentul, repertoriul flexibil si foarte variat (muzica populara, de petrecere, muzica usoara internationala, romaneasca, greceasca, machedoneasca si altele, la cererea dumneavoastra) ne pozitioneaza in topul vocilor de exceptie a muzicii de petrecere.


    De-a lungul timpului, am reusit sa aducem culoare oricarui eveniment, independent de tematica acestuia, muzica noastra lasand amintirea unei stari de bine si surpriza unui public foarte antrenat de versatilitatea cu care abordam orice gusturi, oricat de speciale ar fi acestea. Formatia Lucyan Band interpreteaza cu suflet si energie piese celebre din toate stilurile muzicale: de la genul latino, dance, pop, jazz, blues, rock, pana la traditionala si foarte apreciata muzica populara romaneasca.


Pentru a va convinge, va rugam sa accesati paginile de galerie video sau galerie audio.

Citește mai mult

Servicii oferite

  • Jocuri de lumini
  • Proiectoare si lasere
  • Moving head-uri
  • Masina de fum
  • Schela de lumini

Pachete

Formația Premium : Doua soliste,saxofon, trompeta , vioara Tobe percuție , orga-solist s
 
Preţ: 3000 euro
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Nu

arrow_forward_ios Stiluri muzicale

Comercială, Ușoară, Populară, Etno și lăutărească

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range
Nr. estimativ de invitaţi
group