Formatia Lira Vaslui

Muzică
victor ciprian lupu victor ciprian

Descriere

          Formatia Lira Vaslui vine in intampinarea celor care doresc ca evenimentul lor sa ramana intiparit in mintea invitatilor mult timp.Cu un repertoriu variat care cuprinde cele mai cunoscute stiluri muzicale( muzica usoara romaneasca si internationala, muzica populara din Moldova,Basarabia, Muntenia, Oltenia, Ardeal, Banat, muzica lautareasca de petrecere, latino, greceasca, machedoneasca, etno, balcanica, etc), formatia Lira Vaslui aduce  o abordare noua si plina de dinamism pe piata evenimentelor, reusind sa faca atmosfera electrizanta si un show veritabil la toate evenimentele unde suntem invitati sa incantam auditoriul.Formatia are in componenta urmatorii membrii:solista,solist, saxofon, vioara, trompeta, clarinet,clapa.
          In cei peste 20 de ani de experienta am invatat ca seriozitatea si profesionalismul sunt doua atribute ce nu trebuie sa lipseasca atunci cand dorim sa oferim un spectacol de neuitat.Fie ca aveti nevoie de o trupa de nunta, fie ca sunteti in cautarea unei trupe de botez sau pur si simplu aveti nevoie de o trupa pentru petrecere, Formatia Lira Vaslui este raspunsul.
         Atunci cand participam la un eveniment vom veni , in functie de marimea locatiei alese de dumneavoastra, cu schela de lumini complet accesorizata, cu o masina de fum usor pentru a crea un ambient placut iar sonorizarea va fi asigurata de instalatia profesionala de sunet de 4500 W RMS.Laserele si moving-head-urile de care dispunem vor crea o atmosfera incendiara ce va ridica petrecerea dumneavoastra la rangul de arta.
          Calitatea oferita de echipa noastra este relatata implicit prin feedback-urile oferite pe retelele de socializare si acest lucru confirma inca odata legatura stransa dintre dragostea fata de muzica si seriozitatea de care echipa formatii nunta Lira da dovada la fiecare eveniment.
     Investim periodic in echipamente de ultima generatie provenite de la cele mai bune firme de profil (Dynacord, Korg, Buffet-Crampon, Roland, Shure) si nu facem rabat la calitate cand vine vorba de instrumentele sau echipamentele de sonorizare folosite in cadrul evenimentelor angajate.
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Jocuri de lumini
  • Proiectoare si lasere
  • Moving head-uri
  • Masina de fum
  • Schela de lumini

Pachete

standart
       Pretul unei formatii pentru un eveniment poate varia in functie de foarte multi factori (ziua in care este organizata nunta, daca este full-sezon sau extra-sezon, numar de kilometri necesari deplasarii, etc).De aceea, nu ezitati sa ne sunati sau sa ne contactati pe contul de Facebook, pentru ca in urma dialogului, sa va putem face o oferta instant personalizata, in conformitate cu doleantele dumneavoastra. 
   Participăm la absolut toate evenimentele ce implica muzica (nunta, botez, aniversare,etc). Cantam in toate judetele tarii, atat timp cat suntem solicitati din timp si exista un angajament asumat din partea ambelor parti.


Preţ: ---
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

Cu 1 an inainte, minim 3 luni

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Nu

Pretul final include toate cheltuieli necesare deplasarii formatiei pentru evenimentul dumneavoastra.

arrow_forward_ios Stiluri muzicale

Comercială, Etno și lăutărească, Ușoară, Populară

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range
Nr. estimativ de invitaţi
group