Dj Ciprian Alexandru

Muzică
Ciprian Alexandru Ciprian

Descriere

Dj Ciprian Alexandru

iti propune sa colaborezi cu o echipa profesionista de dj nunta , mc ,  solisti, cameramani si fotografi gata sa va ofere cele mai bune solutii pentru evenimentele pe care le organizati. Avem playlist-uri adaptate pentru petreceri corporate, nunti sau botezuri, aniversari, cocktail-uri, lansari,majorate, banchete, baluri de boboci.   Kdj.ro s-a infiintat in anul 2010 si se poate lauda cu o experienta indelungata in entertainment-ul de cea mai buna calitate. Echipa Dj Ciprian Alexandru este o  echipa tanara, moderna, care tine neintrerupt pasul cu noile tehnologii si tendinte in domeniu, in vederea realizarii unor evenimente de inalta calitate.

Citește mai mult

Servicii oferite

  • Jocuri de lumini
  • Proiectoare si lasere
  • Moving head-uri
  • Masina de fum
  • Schela de lumini

Pachete

Pachet Complet

Dj / Mc 
Pupitru Dj
Microfon wireless
Sonorizare adaptata locatiei - 2000-3800w
Schela lumini 3m echipata cu : 6 led par 4 moving head
Fum Greu Gheata carbonica

Preţ: 2500 lei
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

Percepem intre 10-25% avans la semnarea contractului iar diferenta la terminarea evenimentului!

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

De regula primim solicitări cu un an sau cu câteva luni înainte pentru majoritatea evenimentelor dar şi unele de „ultim minut”. Imediat ce ati luat o decizie, cel mai bun mod de a vă asigura că suntem disponibili pentru dumneavoastră este de a ne rezerva imediat. Procedura de rezervare a unui anumit interval orar intr-o anumita zi este pe principiul: primul venit, primul servit. Asadar cu cat va decideti mai repede cu atat mai siguri veti fi in a va asigura prezenta noastra la evenimentul dvs.

arrow_forward_ios Vom avea și o formație sau un solist ce va cânta live. Este asta o problemă?

Nu este nici o problemă! Oferim si astfel de servicii, am mai participat la astfel de evenimente și vom colabora cu formația respectivă fără probleme, pentru a nu se suprapune cu genurile muzicale interpretate de aceasta si pentru a nu repeta melodii ce vor fi interpretate live.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range
Nr. estimativ de invitaţi
group