Robert Dumitru photography

Fotografi
Dumitru Robert Dumitru

Descriere

    Numele meu este Robert si sunt fotograf de nunta si portret de 8 ani. Nu am fost dintotdeauna fotograf, am absolvit Managementul Firmei la ASE, am lucrat ca grafician si pe la treizeci de ani mi-am dat seama ca fotografia era fix acel ceva care lipsea. Am inceput sa studiez, am facut primele fotografii cu un Nikon D80, un entry-level, pentru cunoscatori. Astazi imi dau  seama ca am luat cea mai buna decizie. De fel sunt relaxat, dar la evenimente sunt mereu in priza si cu antenele intinse pentru orice cadru cu potential.  

    Sunt  o fire exacta, poate chiar meticuloasa. Stilul in care fotografiez imbina compozitiile de viziune artistica cu fotojurnalismul. Imi place naturalul si exact asta vreau sa redau si in fotografiile mele. Nu voi rata insa o umbra magica, un contre-jour spectaculos sau o compozitie care merita ajutata cu lumina. Totusi, pentru mine o fotografie buna e aceea care este 80% buna direct din aparat, de cele mai multe ori realizata in lumina naturala;  iar un fotograf cu experienta acela care reuseste sa o faca. Colectia mea de aparate vechi se afla la intersectia pasiunii pentru fotografie cu cea pentru antichitati sau obiecte de anticariat.
Atat insa despre mine, echipa Robert Dumitru Photography mai are un fotograf: 

    Buna! Sunt Corina si sunt  partenera lui Robert atat in viata de zi cu zi, cat si la evenimente si sedinte foto. Om de comunicare la baza, m-am indragostit de fotografie atunci cand l-a cunoscut pe Robert, in urma cu 5 ani. Am urmat cursurile in urma carora am devenit fotograf cu acte in regula, cu nota zece. Imi place sa transform o fotografie dintr-una banala, intr-una minimalista, surprinzatoare, misterioasa dar si sa fotografiez unicul fiecarui eveniment in parte. Ma refert la autemticul fiecaruia dintre noi, acel “ceva” care face evenimentul vostru sa fie al vostru si numai al vostru. Pentru mine, sunt doua lucruri esentiale, fara de care nu as putea functiona ca fotograf.

    Ce ne uneste in provocarea cu numele Robert Dumitru Photography? O suma infinita, de concret si abstract, care ne face sa lucram ca o echipa, sa ne completam si sa ne transformam unul pe celalalt zi de zi, atat profesional cat si uman. Insa asa cum toate echipele au acel ceva al lor, noi il avem pe Misu, un baietel …cu blana – pisoiul pe care l-am adoptat dupa un eveniment in afara Bucurestiului unde am mers sa fotografiem un eveniment. Asadar facem ce facem si tot la fotografie ne intoarcem! Tocmai de aceea credem ca mai toate momentele cu adevarat importante din vietile noastre au un fir rosu.  Curiosi care este acela? Simplu: “fotografia”.

    Poate parea banal dar fotografia chiar e o descoperire minunata, este un bilet catre acele momente din trecut care altfel ar fi pierdute pentru totdeauna, iar noi ne simtim atat de norocosi sa fim printre cei care o fac realizabila! 
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Family album
  • After event session
  • Trash the dress
  • sedinta foto gravide
  • Nunta
  • Food
  • Portret

Pachete

"Love"
* Un  fotograf prezent pe toată durata            intregului eveniment (pregătiri, cununie religioasă, sedinta foto si petrecere).
* Stick USB cu cel putin 650 de fotografii      post-procesate (editate din punct de vedere al culorii, luminozitatii, contrast, etc).
* Galerie on-line cu parola.


Preţ: 1200 euro
Vezi mai mult
"Nirvana LOVE"
* Un  fotograf prezent pe toată durata            intregului eveniment (pregătiri, cununie religioasă, sedinta foto si petrecere).
* Sesiune foto logodna sau Save the date.
* Stick USB cu cel putin 900 de fotografii      post-procesate (editate din punct de vedere al culorii, luminozitatii, contrast, etc).
* Galerie on-line cu parola.
* Album tip fotocarte cu coperta din piele, dimensiuni 30x30, 40 de pagini, toate fotografiile sunt retusate. 
Preţ: 1800 euro
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

3 luni / 6 luni / 1 an inainte

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

cost combustibil 1 leu/km / cazare unde este cazul

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range