MDD Photography

Fotografi
Adrian Iovan Adrian

Descriere

Cele mai  importante lucruri din viata se construiesc cu mare atentie, multa implicare si nu in ultimul rand, rabdare. Povestile de viata si emotiile pe care le traim cu fiecare cuplu in ziua evenimentului fac parte din viata noastra si ne implinesc, in primul rand ca oameni si apoi ca fotografi.... fiecare eveniment dealtfel,  este o noua provocare, personala si profesionala.

           Mai mult de atat...  doar detalii tehnice :)! Ca de exemplu: ca suntem printre putinii furnizori de servicii multimedia  pentru evenimente care trebuie si este imperativ obligatoriu sa va cunoasca la o ceasca de cafea inainte de eveniment, sa povestim si sa planificam pentru ca ziua voastra speciala sa fie, mai intai de toate, distractiva si plina din belsug......, dar nu de griji :). Ca facem tot posibilul sa va inspiram si va relaxam cu zambetul si glumele noastre.  Ca pentru noi fotografia reprezinta un mod de viata, nu un job in sine, o experienta unica cu fiecare moment trait, o continua dezvoltare sufleteasca si profesionala.

           Suntem adeptii unui stil modern, o fotografie lejera, naturala, punand la mare valoare puterea divina a luminii. Incercam sa imbinam pe cat de natural si mai putin invaziv fotojurnalismul cu latura artistica a fotografiei. Dar, cel mai important, incercam sa spunem povestea voastra asa cum este, surpinzand in imagini momente de existenta carora nu veti sti decat atunci cand veti rasfoi fotobook-ul.

          In timpul liber suntem parinti, prieteni, fiica si fiu, ne bucuram de viata, de culoare si de lumina! Si suntem recunoscatori in fiecare zi pentru ceea ce avem - de primit si de oferit si pentru ceea ce suntem.

           Locuim in Drobeta Turnu Severin si suntem disponibili si dornici de plimbare oriunde in tara sau in afara tarii. Realizam fotografii speciale pentru oameni speciali in momente cu totul speciale. Ne plac, cu precadere, fotografia de eveniment: logodna, nunta sau botez. Nu in ultimul rand... in studioul nostru ne simtim nestingheriti sa fotografiem orice.

Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Montaj si editare
  • Family album
  • After event session
  • Trash the dress

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Oferiți și servicii video?

Da

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Transfer bancar

Modalitatea de plata agreata, este transfer bancar contra factura fiscala. Odata cu acceptarea contractului de servicii in vederea rezervarii disponibilitatii vi se va elibera factura fiscala de avans, ce va putea fi platita in termen de 3 zile de la semnarea contractului

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

Nu noi suntem cei ce decid momentul in care ar trebui sa luati legatura cu noi, dar pentru a verifica si rezerva disponibilitatea, va recomandam sa aveti in vedere ca si la noi, ca in cazul celorlalti furnizori calendarul privind disponibilitatea poate suferi modificari in fiecare zi.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range