Lucian Crestez Photography

Fotografi
Lucian Crestez Lucian

Descriere

Am început sa fac fotografie cu sase ani în urma din dorința de a arata partea frumoasa a orașului Brăila prin proiectul „brailapebune.net„. Mai târziu am decis împreună cu trei prieteni sa cream asociația Coloreria. Ideea acestei asociatii a fost de a colora orasul, asa ca am început cu scoli, gradinite, scarile din Gradina Mare si multe alte proiecte. In acelasi timp am absolvit cursul „Arta fotografiei” al scolii populare de arte Vespasian Lungu, acesta a durat doi ani, iar apoi am continuat sa ma perfectionez mergand la workshop-uri de fotografie in alte orase.

Dupa mai bine de zece ani in domeniul IT, am inceput sa fac fotografie de nunta (evenimente) pentru ca mi se pare fascinant sa creez amintiri nemuritoare, iar ca fotograf de nunta am sansa de a surprinde momente care sa fie privite cu drag si peste zeci de ani.

Intotdeauna prefer sa ma intalnesc cu viitorii clienti, nu vreau sa fiu ales in urma unui apel telefonic in functie de pret. Imi place sa discutam relaxati la o cafea, in felul acesta ne cunoastem mai bine, aflu ce dorinte si asteptari au legate de fotografie si cum va decurge evenimentul. Astfel ne asiguram ca suntem pe aceeasi lungime de unda, iar colaborarea noastra va decurge foarte bine.

Astept sa ne cunoastem!
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Trash the dress

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

1 an

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Nu

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range