Fechete Ionut fotograf

Fotografi
Ionut Fechete Ionut

Descriere

Iubesc ceea ce fac pentru cǎ iubesc oamenii! Clienții mei sunt cei mai importanți pentru mine ȋn ziua evenimentului lor, de aceea sunt conştient de responsabilitatea pe care o port şi mǎ dedic, ȋn intregime, ca dupǎ fiecare eveniment sǎ mǎ ȋntorc acasǎ cu cele mai sincere şi naturale emoții surprinse.
Consider cǎ este esențial sǎ am o relație apropiatǎ cu mirii mei, ca ei sǎ se simtǎ cât mai confortabil cu putințǎ ȋn prezența mea şi a aparatului de fotografiat, astfel dupǎ fiecare eveniment câştig prieteni noi.
Nu mi-aş dori sǎ fac nimic altceva decât ceea ce fac, pasiunea mea, FOTOGRAFIA.
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Family album
  • After event session
  • Trash the dress

Pachete

Basic
Pachetul Basic asigura prezenta unui fotograf si a unui asistent pe intreaga zi a nuntii, un numar nelimitat de fotografii, editarea tuturor fotografiilor, predarea fotografiilor in format electronic. Cadou, o sedinta foto "Save the date"!
Preţ: ---
Vezi mai mult
Silver
Pachetul Silver asigura prezenta a doi fotografi pe intreaga zi a nuntii, un numar nelimitat de fotografii, editarea tuturor fotografiilor, predarea fotografiilor in format electronic, sedinta foto "Afterwedding session" sau album foto de 30x60cm. Cadou, o sedinta foto "Save the date"!
Preţ: ---
Vezi mai mult
Gold
Pachetul Gold asigura prezenta a doi fotografi pe intreaga zi a nuntii, un numar nelimitat de fotografii, editarea tuturor fotografiilor, predarea fotografiilor in format electronic, sedinta foto "Afterwedding session", un album foto de 30x60cm si 2 albume 20x40cm. Cadou, o sedinta foto "Save the date"!
Preţ: ---
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

Cand stabiliti ca doriti sa colaboram :)

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

Se va stabili de comun acord impreuna cu clientii.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range