Eugen Elisei

Fotografi
Elisei Eugen Elisei

Descriere

Bun venit pe site-ul meu! Sunt Eugen Elisei om vesel, încântat de viață, artă și frumos. Iubesc natura, cerul liber, animalele și oamenii pozitivi. Sunt soț, tată, fotograf profesionist  și inginer, roluri importante care îmi fac viața minunată, plină, provocatoare și implinită.

Ce ma definește ca om și profesionist?

Sunt o fire  sensibilă și prietenoasă, autentic, deschis mereu la idei noi. Am gândire analitică o mare atenție la detalii și un simt estetic dezvoltat, ceea ce îmi aduce un mare plus în munca mea de fotograf profesionist .

Mă ghidez după valori morale sănătoase, constructive și mă străduiesc să acționez corect în orice situație. Nu îmi consum energia cu critici inutile și păreri nefondate, particip la discuții care sprijină viața, relațiile și aduc ceva concret și benefic în lume.

Ca pregatire academică am  studiat facultatea de construcții specializarea  drumuri și poduri, lucrez de 18 ani în acest domeniu. Dacă ești curios/ă de activitatea mea inginerească  poti citi mai multe aici .

In paralel, 10 ani am lucrat și în domeniul organizării de evenimente. Pasiunea pentru fotografie am descoperit-o la doi-trei ani după ce am început să lucrez în domeniul organizării de evenimente din nevoia de a face fotografii profesionale pentru evenimentele organizate.

În anul 2017 am încetat să mă mai implic în organizarea de evenimente și am  ales să particip la evenimente doar în calitate de fotograf profesionist.

Am început să studiez fotografia la modul profesional, la început individual prin vizionarea a zeci de tutoriale video de tehnicș și artă fotografică, prin participarea la seminarii pentru fotografi profesioniști, , am participat la cursul avansat de fotografie  creativă RGB Photography cu Răzvan Buluș și am lucrat alături de Dragoș Constantin  fotograf profesionist consacrat, cu vastă experiență fotografică.

Particip în continuare la seminarii și conferințe, publice și on-line pentru fotografi profesioniști, am în listă mereu noi cursuri pentru pregătirea mea profesională și dezvoltare personală. Cred ca un fotograf profesionist este interesat mereu de progres atât în plan profesional cât și în plan personal.

Îmbin fotografia cu ingineria într-un mod în care mie imi satisface pasiunea artistică și nevoia intelectului de a participa într-un mod practic la viață. În plus, nu sunt nevoit să alerg dupa 100 de nunți pe an ca să îmi acopăr nevoia financiară ci aleg doar atâtea proiecte fotografice într-un an cât să mă pot dedica complet, pentru a oferi valoarea pe care o promit.

Faptul că am o pregatire tehnică  pe care o folosesc zilnic, mă ajută să îmbin arta, creativitatea  și tehnica fotografică, într-un mod echilibrat pentru a obține imagini fotografice inedite și corecte.

Experiența în organizarea de evenimente mă ajută enorm în activitatea mea de fotograf profesionist. Cunosc toate etapele unui eveniment, fie nuntă, botez sau petrecere. Știu să pun întrebările potrivite, estimez  situațiile neprevăzute, știu care sunt detaliile importante pentru o mireasă și recunosc un concept de eveniment tematic care, trebuie neapărat luat în calcul și transpus în imagini.

Ce fel de fotografie fac?

O situație, un moment sau o expresie ce îmi atrag atenția, fac pentru mine un motiv suficient pentru a fotografia. Deși se recomandă, nu am ales o singură direcție. Un fotograf profesionist are la bază calități artistice iar arta este complexă. Îmi place complexitatea și cred că mă imbogățește la nivel profesional și personal.

Fac fotografie de nuntăfotografie de botez, fotografie de petreceri, fotografie corporate, fotografie imobiliară, ședințe foto de familie.

Daca ar trebui sa răspund la întrebarea ce fel de fotografie prefer, aș răspunde fotografia de nuntă și copiii.

Prefer fotografia de nunta pentru ca exista întotdeauna o poveste nouă, unică, încărcată de emoție. Privirile pline de iubire ale mirilor, o lacrimă discretă surprinsă pe fața unei mame, veselia doamnișoarelor de onoare, nostalgia unui cuplu matur în mijlocul nunții, toate acestea și multe altele în plus, mă inspiră să surprind emoția și să o transform în eternitate prin fotografie.

Îmi place să fotografiez copii. Indiferent de vârstă, ca sunt la o petrecere organizată, la o ședință foto sau pur și simplu la joacă. Copiii sunt iubire necondiționată și sunt mereu prezenți în tot ceea ce fac. Nu există regie mai bună decât viața insăși iar ei o trăiesc din plin. Bucuria, trăirea, joaca și zâmbetul autentic al copiilor imi provoacă atenția și aparatul foto instant.

Fotografia pentru mine este o mare pasiune ce mi-a adus în viață multă bucurie și relaxare. Orice tip de fotografie aleg, va fi pentru mine o mare încântare.

Ce fac când nu lucrez?

Îmi încarc bateriile petrecând zilnic timp de calitate cu soția și fiul meu, separat și împreună.

Ma relaxez în drumeții prin munți și călătorii prin lume. Mai mult despre asta aici .

Fac sport, alerg zilnic și joc tenis ocazional. Ascult muzică clasica și Quinn. Mă uit la comedii, documentare  și filme biografice, citesc.

Trăiesc simplu, activ și prezent în viața mea.
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Family album
  • After event session
  • Trash the dress
  • Fotograf de nunta
  • Fotograf de botez
  • Cununia civila
  • Fotograf de eveniment

Pachete

Pachet de baza (nunta)
Fotograf pentru ziua nuntii la Pregatiri, Cununia religioasa si Restaurant
 -       toate fotografiile predate sunt prelucrate
-       livrarea se face pe stick USB sau DVD -       100 fotografii tiparite (format 10x15cm) deplasarea la locatia evenimentelor inclusa (Bucuresti / Ilfov)
Preţ: 600 euro
Vezi mai mult
Pachet all inclusiv (nunta)
Fotograf pentru ziua nuntii la Pregatiri, Cununia religioasa si Restaurant Fotograf rezervat si la Cununia Civila in limita a 2 ore -       toate fotografiile predate sunt prelucrate 
-       livrarea se face pe stick USB sau DVD -       200 fotografii tiparite (format 10x15cm) 
bonus: sedinta trash the dress session deplasarea la locatia evenimentelor inclusa (Bucuresti / Ilfov)

Preţ: 750 euro
Vezi mai mult
Pachet premium (nunta)
2 Fotografi prezenti la Cununia religioasa si Restaurant.
Fotograf rezervat pentru Cununia Civila si  Pregatiri 
-       toate fotografiile predate sunt prelucrate 
-       livrarea se face pe stick USB sau DVD -       200 fotografii tiparite (format 10x15cm) 
bonus: sedinta trash the dress session deplasarea la locatia evenimentelor inclusa (Bucuresti / Ilfov)
Preţ: 1000 euro
Vezi mai mult
Pachet de baza (botez)
Fotograf prezent Acasa la bebe, la Ceremonia de botez si la Restaurant 
-       toate fotografiile predate sunt prelucrate 
-       livrarea fotografiilor se face pe stick USB / DVD sau prin transfer online 
-       50 fotografii tiparite (format 10x15cm) deplasarea la locatia evenimentelor inclusa (Bucuresti / Ilfov)
Preţ: 450 euro
Vezi mai mult
Pachet minim (botez)
Fotograf  prezent Acasa la bebe (1 ora) si la Ceremonia  de botez (1 ora) 
-       toate fotografiile predate sunt prelucrate 
-       livrarea fotografiilor se face prin transfer online  deplasarea la locatia evenimentelor inclusa (Bucuresti / Ilfov)
Preţ: 200 euro
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

Pentru rezervarea datei se percepe un avans de minim 25%, ulterior restul de plata se face intr-un mod agreat cu clientul in functie de dorinta acestuia si conform contractului.

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

In functie de disponibilitate recomand clientului sa faca rezervarea cat mai din timp posibil. Lasand aceasta rezervare a datei cat mai aproape de eveniment, fotograful nu mai poate realiza efectiv fotografiile din portofoliu si va trimite pe altcineva cu un stil asemanator insa cel putin la fel de profesionist dar nu identic.

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

Taxa de deplasare are un cost rezonabil, include carburantul, ceva simbolic si cazarea daca este cazul.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range