Claudiu Guraliuc

Fotografi
Claudiu Guraliuc Claudiu

Descriere

Sunt fotograf de portret si eveniment, full time, cu sediul in Cluj.
 
In ultimii cinci ani, am avut privilegiul sa fotografiez peste 100 de cupluri atat in tara cat si in strainatate. De asemenea, am fotografiat numeroase proiecte pentru clienti comerciali, din domenii diverse, de la companii petroliere la restaurante, sanatate, IT si retaileri de incaltaminte sau bijuterii.
Din 2017, sunt membru premiat al prestigioasei International Society of Professional Wedding Photographers (ispwp.com).
 
In 2018, am primit un dublu premiu de excelenta din partea Master Photographers Association din Marea Britanie, in categoria Creative Wedding Photography.   
In aprilie 2019 am fost nominalizat in Top 3 fotografi destination weddings de catre  Destination Wedding Planners Congress, in  Dubai, UAE.
Congresul  DWP  este recunoscut la nivel mondial ca cea mai puternica platforma de business in industria de organizare a evenimentelor premium.
Mi-au fost publicate lucrari in revistele de specialitate cu cea mai mare circulatie  din Statele Unite (Popular Photography) si Marea Britanie (Digital Photo Pro) precum si in numeroase  galerii .
Si probabil cel mai important lucru despre mine, sunt  unul dintre norocosii care in fiecare zi merg la lucru si fac ceea ce iubesc.
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Family album
  • After event session
  • Trash the dress

Pachete

Pachet de baza
 
Pachetul de baza pentru fotografie de nunta include timp suficient, atitudine pozitiva si multe zambete. Mai sunt incluse prezenta mea si a unui second shooter la eveniment, incepand cu pregatirile de dimineata, cununia civila, biserica, sedinta foto in ziua nuntii si petrecerea. Pretul colectiilor de servicii de fotografie de nunta incepe de la 1000 de euro, iar cuplul tipic investeste de obicei aproximativ 1350 de euro in serviciile mele.
Preţ: ---
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Transfer bancar, Card

Pentru rezervarea serviciilor/datei se plateste un avans de 10% din valoarea contractului.

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

Costurile de deplasare se discuta separat.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range