Cezar Buliga - Fotografie Creativa

Fotografi
Cezar Buliga Cezar

Descriere

Buna,

Sunt Cezar, poate viitorul vostru fotograf de eveniment, poate cel care va va pastra trairile voastre intr-o forma frumoasa, poate fauritorul amintirilor voastre pe hartie, poate cel care va opri timpul in loc pentru voi si va va pastra veseli si frumosi pentru copii si nepotii vostrii.

Sunt in primul rand fotograf si mai apoi profesor de fotografie. Am fost si sunt fotograf din convingere, nu e “doar un job” pentru mine. Am indragit fotografia din clasele primare, mai intai sub aspectul tehnic, iar mai tarziu, catre liceu am inceput sa descopar si sa ma fascineze “momentul” cand decid sa declansez, cum zicea Henry Cartier Bresson, “Momentul Decisiv”.

Evenimentele sunt pentru mine momente de traire intensa ca si fotograf, momente in care incerc sa surprind oamenii asa cum sunt ei in realitate, momente de atentie, de anticipare, de reflexie cateodata…sunt momente unice pe care incerc sa le pun intr-o forma frumoasa pe o sfoara a amintirilor, in asa fel incat voi sa puteti retrai la maxim aceste sentimente unice.

In fiecare dimineata inaintea unui eveniment, inca am fluturi in stomac, si emotii, si ganduri despre cum va fi ziua, cum va fi vremea, cum vor fi locurile si cum vor fi oamenii care participa si gandul meu e sa dau tot din mine si sa reusesc sa gasesc si sa pastrez acele momente care conteaza, care sunt puternice si care vor trece peste testul timpului. A fi fotograf este pentru mine o placere o pasiune imensa insa si o responsabilitate mare deoarece asa cum un medic nu se joaca cu viata pacientului, nici eu nu ma pot juca cu amintirile oamenilor; sunt cele mai de pret lucruri, dupa ce tot glamourul si toata agitatia unui eveniment a trecut.

Cezar Buliga, 37 de ani, absolvent al Universitatii de Arte si Design Cluj-Napoca, sectia Foto-Video-Prelucrare Computerizata a Imaginii, masterand al aceleiasi specializari, momentan profesor de Fotografie în Cadrul Centrului Judetean pentru Cultura si Educatie Artistica Sectia Scoala Populara de Arte, restul ce tine de CV mai povestim la o cafea.

Ce vreti voi de la mine?

 • fotografii de calitate
 • instantanee reusite
 • o prezenta agreabila neintruziva
 • un pret ok
 • timpi de predare rezonabili
 • poate engleza si franceza conversational, in cazul in care aveti invitati din strainatate
 • un amic care sa va sfatuiasca un pic legat de pregatirea nuntii
 • o experienta pozitiva legata de inregistrarea amintirilor din ziua nuntii.

Ce vreau eu de la voi?

 • Sa fiti voi insiva si sa aveti incredere in mine.
Dar cum “o fotografie valoreaza cat 1000 de cuvinte”(textul asta am lasat deoarece chiar cred in el), va las sa rasfoiti fotografiile de pe site pentru a va face o idee despre stilul fotografic abordat.

Membru activ al Uniunii Artistilor Plastici din Romania din anul 2012.

Medaliat cu Aur, la Consursul International de Fotografie -“Egypt International Photo Contest” 2012 la sectiunea “Fun and Humor”

Citește mai mult

Servicii oferite

 • Sedinta logodna
 • Family album
 • After event session
 • Trash the dress
 • newborn
 • portret
 • produs

Pachete

Basic
Pachet NUNTA BASIC: 

 
– prezenta fotografului (Cezar Buliga), de la prima ora a evenimentului, cu pregatirea miresei si a mirelui si pana la incheierea nuntii odata cu plecarea ultimilor invitati;

– realizarea a 1300-1500 de fotografii, in care sa se regaseasca toate momentele principale ale evenimentului;

– realizarea unei sedinte foto de grup si una doar cu mirii;

– prelucrarea imaginilor si predarea lor in format digital pe USB personalizat , in cutie de lemn;

– prelucrarea profesionala a imaginilor realizate in timpul sedintei foto;

– salvarea imaginilor pe USB, in doua formate (“LARGE”- la calitate maxima fara logo si “Small”- la rezolutie mica, pentru e-mail si internet marcate simbolic cu semnatura Cezar Buliga);

– arhivarea imaginilor pe o perioada de 1 an;BONUS
 • 100 de fotografii format 10×15 cm pe hartie fotografica profesionala;

Preţ: 1000 euro
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Paypal, Transfer bancar

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

6 luni

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

peste 60 km 0.8 lei / km(pe ruta dus-intors) peste 120 km + 200 lei/zi (cazare+diurna)

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range