Calin M. Photo

Fotografi
Calin Mois Calin
phone Vezi telefon place Cluj-Napoca search Verifică dacă se deplasează. În ce oraș ai nunta? event Verifică disponibilitate

Descriere

Ofer servicii foto/editare foto/editare video pentru evenimente [ nunti, botez, majorate, petreceri ] cat si photoshoots personale. Activez si in Club/Pub pentru albume foto concerte.
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Family album
  • After event session
  • Trash the dress

Pachete

Complet 125
Din totalul de fotografii de la eveniment se vor selecta 125 care urmeaza a fi retusate apoi predate clientului intr-un album foto.
Preţ: 125 euro
Vezi mai mult
Standard 225
Din totalul de fotografii de la eveniment se vor selecta 225 care urmeaza a fi retusate apoi predate clientului intr-un album foto sau doua albume in functie de tematica pozelor.
Preţ: ---
Vezi mai mult
Cerere Oferta
Oferta se face pe baza necesitatilor clientului.  Se poate discuta numarul de fotografii, de albume, tipul albumelor [ print sau digital ]. Metoda de livrare [ USB Stick Gravat, Album Foto Digital personalizat, Album Animat livrat pe USB/Mail ]
Preţ: ---
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

Fara avans, se poate in rate fie prin transfer bancar sau cash.

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

1-2 saptamani

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

Cost transport, si diurna/cazare in functie de locatie. Daca evenimentul are loc in Cluj-Napoca sau aproape diurna si cazare si transport nu sunt necesare. Daca sunt in afara localitatii toate 3 costurile sunt suportate de client.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range