Andi iliescu Photography

Fotografi
andrei iliescu andrei

Descriere

Sunt fotograf de nunta din Bucuresti si asta imi ofera pe langa o placere deosebita, sansa de a trai momentele si emotiile la intensitate maxima.

 A fi acolo cand tu simti intens clipa, cand lacrima iti lasa o mica urma pe obraz,  cand emotia te copleseste, cand zambetele si imbratisarile sunt unice, este o placere ce nu o pot descrie. 

Imi place sa cred ca peste mult timp, uitandu-te peste fotografii, vei resimtii acea emotie, te vei sterge pe obraz de acea urma lasata de lacrima…si vei retrai povestea.

A cunoaste oameni a fost mai intai o pasiune, apoi un job, radioul a avut un rol important in cariera mea, iar mai apoi a cunoaste s-a transformat  in a fotografia oameni si intr-un stil de viata.

 Acum sunt fotograf, am visat sa pot fi si eu unul dintre cei mai buni fotografi de nunta, asta nu stiu inca daca am reusit dar nici nu este o prioritate in viata.

Vreau sa fiu cel mai bun fotograf, vreau sa fiu fotograful familiei, vreau sa fiu cel mai bun pentru cei ce ma aleg.

Sunt Andi Iliescu, fotograf de nunta din Bucuresti si va invit sa-mi cunoasteti prietenii si sa le savurati povestile.

Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Family album
  • After event session
  • Trash the dress

Pachete

Pachetul 1
Pachetul 1 – Include fotografiiile din ziua evenimentului, de la pregatiri si pana la finalul petrecerii. Materialul final contine fotografiile editate individual si predate pe suport digital. 
Preţ: ---
Vezi mai mult
Pachetul 2
Pachetul 2 – Voi fi prezent la evenimentul vostru de la pregatiri si pana la finalul petrecerii, voi surprinde emotiile, dragostea si povestea voastra, voi edita fotografiile individual la fel ca la primul pachet, diferenta constand intr-un album foto  20/30 de cm, ce il voi crea pentru voi si incercand sa transmit in 20 de pagini emotia intregului eveniment. 
Preţ: ---
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

In functie de data, uneori si cu o zi inainte.

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

Cost combustibil si cazare in unele cazuri.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range