Sertarul cu povesti

Videografi
Cristian Ambrozie Cristian

Descriere

Suntem o echipă de oameni pasionați de fotografie și videografie, care a pornit pe drumul acesta încă de acum multi ani. Pasiunea s-a transformat în profesie și astfel am creat Sertarul cu Povești.

Printre serviciile pe care le oferim se numără fotografia, videografia, cabina Face Booth, mașini de fum, filmări cu drona, aranjamente florale.

Ne implicăm cu drag în toate evenimentele la care participăm și ne asigurăm că totul decurge conform așteptărilor.

Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Montaj si editare
  • After event session
  • Trash the dress
  • Conferinte
  • Nunti
  • Botezuri
  • Majorate
  • Petreceri corporate

Pachete

Basic
Foto video nelimitat pe toata perioada evenimentului. FIlmare full HD. 2 albume foto 1 Stick cu tot evenimentul. O sedinta trash the dress.  (2 cameramani si un fotograf)
Preţ: 3000 lei
Vezi mai mult
Silver
Foto video nelimitat pe toata perioada evenimentului. FIlmare full HD, Macara video la restaurant. Marturii magnetice. 2 albume foto. 1 stick cu tot evenimentul. O sedinta save the date si o sedinta trash the dress. (2 cameramani si un fotograf )
Preţ: 4500 lei
Vezi mai mult
Gold
Foto video nelimitat pe toata perioada evenimentului. La alegere al doilea cameraman sau fotograf.  FIlmare full HD, Macara video la restaurant.  Drona la iesirea din biserica si sedinta foto. Marturii magnetice. 4 albume foto. 1 stick cu tot evenimentul. O sedinta save the date si o sedinta trash the dress. ( 2 cameramani si un fotograf)
Preţ: 5500 lei
Vezi mai mult
Premium
Foto video nelimitat pe toata perioada evenimentului. La alegere al doilea cameraman sau fotograf.  FIlmare full HD, Macara video la restaurant.  Drona la iesirea din biserica si sedinta foto. Marturii magnetice. Cabina foto pe toata perioada restaurantului. 4 albume foto. 1 stick cu tot evenimentul. O sedinta save the date si o sedinta trash the dress. ( 2 cameramani, un fotograf  si un operator cabina)
Preţ: 7000 lei
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar, Card

Avansul este de 20%.

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

Minimum o luna.

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

10 litri combustibil / 100 km.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range