ScriitorideImagine

Videografi
Voinea Suzana Voinea

Descriere

Salutare!

Suntem Suzana si Ovidiu , un cuplu visator in cautare de aventuri si suntem incantati ca sunteti curiosi sa aflati mai multe lucruri despre noi pentru a intelege mai bine stilul nostru . Locuim in Brasov, in apropierea unui deal cu paduri de conifere , care reprezinta sursa noastra de inspiratie si de conectare cu noi insine.
Suntem pasionati de calatorii, in special cele cu motorul , de exploratul muntilor si de statul la cort in cele mai salbatice locuri.Fiecare calatorie o privim ca pe un prilej in care cautam sa ne depasim limitele si sa ne bucuram de fiecare moment asa cum este el.


Iubim spontaneitatea , frumosul , simplitatea si ne place sa credeam ca pasiunea noastra pentru fotografie si film provine de aici.
Sursa noastra principala de inspiratie sunt acele momente sincere dintre voi doi si persoanele dragi voua , acele momente in care principala voastra grija este de a va bucura de prezent si de a lasa grijile deoparte.Credem ca cel mai important lucru este despre cum simtim lucrurile si mai putin despre cum arata ele. 
Am fi mai mult decat incantati sa auzim povestea voastra. 
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • After event session
  • Trash the dress
  • Photobooth

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Transfer bancar, Cash

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range