MON films

Videografi
Roxana Murat Roxana

Descriere

MONfilms Videography înseamnă Roxana și Alex. Ea - dornică de a crea amintiri speciale, încăpățânată pe alocuri, visătoare și perfecționistă. El – jumătatea ei! Artist ce surpinde viața, cu zâmbete și lacrimi, cu săruturi și îmbrățișări. Realist, ambițios și cu un suflet cald. Împreună se completează și înțeleg că, fiecare cuplu este unic și special. La fel ca și ei. Tocmai de aceea își doresc să scoată frumosul la suprafață. Să prezinte poveștile importante din viața oamenilor într-un mod artistic. Să se lase inspirați de primul sărut al unui cuplu, primul dans împreună sau scâncetul unui copil inocent. Își doresc să descopere emoții ascunse adânc în suflet și să le captureze pentru totdeauna. 
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Montaj si editare
  • After event session
  • Trash the dress

Pachete

Basic
Oferta  noastră de bază include doi videografi , filmare full HD, editarea  materialului  în detaliu , montaj final cuprins între 90 – 120 de minute , clip “Wedding Best Moments” și predarea materialului pe un stick USB personalizat 
Preţ: ---
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

arrow_forward_ios Cu cât timp în avans trebuie să vă contactăm în vederea rezervării?

De preferat, cu 6-12 luni înainte.

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Da

Pentru evenimentele din afara județului Constanța, costurile de transport sunt de 25 de euro / 100 km. În preț este inclusă și cazarea.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range