LS-Studio Fotograf Videograf

Videografi
Laurentiu Stefanescu Laurentiu

Descriere

Echipa LS-Studio isi propune sa indeplineasca si cele mai inalte cerinte privind calitatea filmarilor si a fotografiilor folosind aparatura profesionala.
Ai un eveniment ? Intra in contact cu noi si rezerva acum !
Citește mai mult

Servicii oferite

  • Sedinta logodna
  • Montaj si editare
  • After event session
  • Trash the dress

Pachete

Foto-Video Standard
⦁ Un fotograf si un cameraman prezenti la eveniment
⦁ Fotografii nelimitate, selectate, editate si procesate in functie de de durata evenimentului.
⦁ Filmarea intregului eveniment (pregatiri, obiceiuri, biserica, local) cu camera video profesionala pe dolly si macara (in functie de locatie) si camera mirrorless pe stabilizator electronic, monopied si trepied cu cap video fluid, microfon stereo cardioid si lampi cu lumina continua in caz de locatia nu este propice filmarii.
⦁ Film 4K UHD format 16:9 super 35mm,  Filmul nuntii va fi editat in studio pe echipamente performante in stil cinematografic (montaj, colorizare, sincronizare audio)
⦁ Sesiune foto / video speciala in ziua evenimentului (locatie aleasa de miri), o mica regie pusa la punct inainte de eveniment si cadre luate in mod profesional.
⦁ Clip video "Highlights" (3-5 minute) Rezumatul evenimentului. Realizat cinematic in format 2k (2560x1080 ultra wide 21:9) plus o varianta FullHD (1080p 16:9), sound design din biblioteca proprie special creat pentru a distribuii celor dragi si pe retelele de socializare fara probleme de copyright.
⦁ Album premium fotocarte mare 30x30cm inclus (15 deschideri = 30 pagini)
⦁ Livrarea materialelor catre client in forma finala editata, in cloud si pe stick USB 3.0 in cutie personalizata imitatie de piele. Materialele dumneavoastra vor avea back-up pe serverele noastre timp de 2 ani, asadar nu trebuie sa va faceti griji in caz de pierdeti din greseala materialele livrate online. *Livrarea materialelor se va face in 10-20 de zile lucratoare de la data evenimentului in functie de volumul de evenimente pe care il avem in acea perioada.


Preţ: 999 euro
Vezi mai mult

Întrebări frecvente

arrow_forward_ios Care sunt modalitățile de plată?

Cash, Transfer bancar

20% avans la rezervare serviciu, restul la terminarea evenimentului.

arrow_forward_ios Există o taxă pentru deplasare?

Nu

arrow_forward_ios Fotografiile sunt editate?

Da. Toate fotografiile de la nuntă sau botez sunt editate la nivel de: corecții de culoare, saturație, contrast, luminozitate, încadrare. O parte din fotografii, de obicei cele incluse în album, vor fi corectate suplimentar – retușarea imperfecțiunilor, eliminarea unor elemente din cadru.

arrow_forward_ios Ce aparatură FOTO folosiți? Care este calitatea fotografiilor?

Folosim fie aparate DSLR, fie mirrorless. Se adaugă o diversitate de obiective, blițuri etc. Încercăm să avem cel mai bun echipament, care să ofere clienților nostrii imagini de calitate. Veți primii atat fotografii la rezoluție mare, pentru print, cât și fotografii la rezoluție optimă pentru a fi postate pe internet.

arrow_forward_ios Ce aparatură VIDEO folosiți? Care este calitatea filmărilor?

Folosim camere video TV si camere mirrorless dedicate pentru filmat. Se adaugă stabilizator gimbal, monopiede, trepiede, macara video, microfoane etc. Puteți să primiți filmările fie la calitate FullHD, fie la calitate 4K.

Cere o ofertă personalizată

account_circle
alternate_email
done
date_range